Szolgaltatások

Coffee&Co partnerség

Olasz BIANCO vonal

Speciality vonal

Coffee&Co partnerség

Klasszikus kávégép értékesítés, gépkihelyezés kávézókba, vendéglátó egységekbe. A megoldás lényege, hogy a partner önálló elképzelését megtöltsük szakmaisággal mely a kávé és kávésitalok elkészítésére, választékára és értékesítésére fókuszál. Ehhez biztosítjuk Olaszország egyik legnagyobb kávépörkölőjének termékeit, több pörkölési típusban, keverékben.

Olasz BIANCO vonal

Olyan letisztult Olasz koncepció, mely ötvözi az Olasz kávé és életérzés tökéletes egységét.       Berendezései, színvilága hűen tükrözi az Olasz designerek és a kávé, a dolce vita          harmóniáját. A Bianco koncepció a kávézás pillanatait segít tökéletes atmoszférában tölteni.

Speciality vonal

Saját hálózatunk a CoffeeCup koncepció, mely egy komplex kávéházi megoldás. Berendezésit illetően, egy indusztriális, modern koncepció, mely megszólítja a klasszikus fogyasztókat és a mai hipsztereket és az új kávéfogyasztás iránt érdeklődőket. Választék az egész napos ételkínálatra és a speciality kávékínálatra épül, mely mellett a saját pörkölésű termékek „otthonra” értékesítésére is ad lehetőséget. A kávé minőségét a saját gondos kávékiválasztás és a saját magas minőségű pörkölés biztosítja. Minden single origin kávé közvetlenül a farmról érkezik fair trade szabályok maximális betartásával. Az édes sütemény és szendvics termékek és alapanyagaik minden esetben helyi, családi, vagy manufakturális gazdálkodóktól, gyártóktól származik.

Mindegyik koncepcióhoz rendelkezünk kiforrott beszállító kapcsolatokkal. Tudunk biztosítani projekt managementet, tervezőt, kivitelezőt, bútorok, berendezések tendereztetését.

Megfelelő, receptúrákkal és kalkulációkkal dolgozunk a kávé, sütemény, valamint szendvics választékot illetően.

Rendszerünk része a személyzet trainingje, az alapoktól, a legmagasabb barista és felszolgálási ismeretekig.